Meghosszabbítottuk akciónkat! Kattintson és spóroljon! (2017.03.16)

Április 15-ig meghosszabbítottuk kedvezményes POS-telepítési ajánlatunkat a vártnál nagyobb szolgáltatói igényre válaszul. A Multi-Pay® márciusban meghirdetett akciójának egyéb részletei nem változtak: a szolgáltató vagy kereskedő megspórolhatja a kártyaelfogadó terminál egyszeri telepítési díját, vagy az első féléves rendszerhasználati díjat választása szerint, amennyiben a szerződéskötéshez szükséges dokumentumok április 15-ig megérkeznek Multi-Pay® Zrt.-hez postán vagy elektronikusan.  

Az emberek általában többet költenek bankkártyával, mint készpénzzel és nemcsak azért, mert így hajlamosabbak az impulzív vásárlásokra, hanem azért is, mert a kiadásaiknak nem gördít akadályt a fizikailag náluk lévő pénzmennyiség. Akár újabb vásárlókat is hozhat a kártyaelfogadás, például a helyi valutával nem rendelkező külföldieket. A bankkártya-elfogadás mellett szóló érv az is, hogy – főként az érintéssel működő kártyák megjelenése óta – jelentősen gyorsítja a kiszolgálást, így a vevők is elégedettebbek. A biztonsági szempontok is a terminál telepítése mellett szólnak: a kártyaelfogadással csökken az üzletben lévő készpénzmennyiség, ami előnyös a megrongálódott bankjegyek okozta problémák miatt, kevésbé kell ellenőrizni az alkalmazottakat, és kevésbé van kitéve az üzlet a rablás veszélyének.

A tavaly indított Multi-Pay® POS – a részletekért kattintson ide – azoknak az üzleteknek is kifizetődővé teszi a kártyaelfogadást, amelyeknek korábban nem érte volna meg a banki költségek miatt. (A Gyémánt Kígyó Gyógyszertár érveiről Gyémánt Kálmán tulajdonos számolt be korábban).

A multipayes kártyaelfogadás kifizetődő, mert

  • a modern, PayPass (egyérintéses) fizetést is lehetővé tevő eszközök telepítése bankfüggetlenül történik, amiből az elfogadóhelyek profitálnak, hiszen nincsenek arra kényszerítve, hogy bankot váltsanak és a POS-t biztosító pénzintézetben nyissanak számlát,

  • a teljes körű – bankkártya (PayPass és PayWave is), egészségpénztári, cafeteria és SZÉP-kártya – elfogadást biztosító Multi-Pay® POS telepítéséhez kapcsolódó ügyintézés gyors és rugalmas, a patikakártyás fizetés után pedig jutalékot sem kell fizetnie a szolgáltatónak,

  • költséghatékonnyá teszi az újabb terminálok bevezetését, ha az üzlet bővülése miatt – akár meglévő terminálja mellett is – van erre szükség, hogy tovább csökkentse költségeit,

  • könnyen bevezethető hűségprogramot biztosít: a multipayes POS terminálokon futó Hűséges Vagyok ösztönzi a vásárlókat, hogy visszatérjenek és minél többet költsenek nálunk.

A terminál telepítésének díja, és a kereskedőktől kért havidíj a bérleti konstrukcióban használt terminál után bankonként változik, sok helyen forgalomhoz kötött. Próbálja ki most kockázatmentesen a Patika-csoport terminálját, hiszen a telepítés Önnek nem kerül pénzébe, és a szükséges adminisztráció is minimális. Ahhoz, hogy kalkulálni tudjon, kérje versenyképes Multi-Pay® POS termináltelepítési ajánlatunkat minél előbb, nehogy lemaradjon az akcióról!

Kollégáink várják hívását a 06 1 210 9774-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a multi-pay@multi-pay.hu címre. Online is jelentkezhet ide kattintva.

Fő a biztonság és a költséghatékonyság

Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off